Bericht versturen

De Machinesco. van Zhangjiagangbeisu, Ltd.

 

De uitdaging is kans, is de doorbraak de groei.

Thuis

Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Certificaat
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
De kwaliteit van de machine van Beisu-Machines is zeer stabiel, is de output hoog, zijn de details zeer gebruikersvriendelijk, en zij verstrekken een snelle reactie wanneer wij de dienst wensen.

—— Ahmed Zeitoun

De kwaliteit van de hoge snelheidsmixer die door Beisu Machinery wordt geproduceerd is opmerkelijk. Wij hebben tot 3 reeksen van materiaal opdracht gegeven en zij zijn allen in gebruik. Maria verstrekt onze professioneel en snel na de verkoopdienst.

—— Adrew

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.
PVC-buismachine Beisu fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BEISU
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%

Beisu Machinery:

Aanbeveling voor BEISU-machines en -apparatuur: PVC/PE/PP-buizenproductielijn, PVC/PE-houten plasticproductielijn, PVC-profiel/profielproductielijn, PVC/PP/PE/ABS-plaat/plaatproductielijn,Productielijn en fabriek voor PVC-randbanden, hogesnelheidsmixer, breekmachine, slijpmachine, versnipper, tractor, winder, snijmachine en andere plastic hulpmachines.

 

BEISU Machinery is een technische fabriek die gespecialiseerd is in de productie van plastic recycling, granulatie, versnippering, verplettering, slijpen en mengen.De belangrijkste uitrusting omvat een plastic extruder, kunststofgranulator, kunststofversnipper, kunststofvermaler, kunststofverpulveringsmachine, kunststofmengapparatuur, kunststofvoedingssysteem en andere productieapparatuur voor het recyclen van kunststof door extrusie.Volledige turnkey-projecten voor afvalplastics leveren, buizen, profielen, platen, hout­plastic, rotatie­giet, dip­giet, kleur­masterbatch, rubber, aluminium­plastic en andere toepassingen.

 

Momenteel heeft het "BEISU"-machinemerk de wereld gedekt, zoals Thailand, de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Bangladesh, Pakistan, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Polen, India, Mexico, Rusland,Nepal enzovoort..

 

Waarom kiezen voor BEISU Machinery:
A1: bouw van installaties, renovatieplan, plan voor het leggen van pijpleidingen in installaties, bouwplan van een circulerend koelpoel

A2: Levering van grondstoffen, transformatoren, luchtcompressoren en andere aankoopplannen

A3: Geef relevante grondstofspecifieke formule, leveranciers van hoogwaardige grondstoffen, kostenboekhouding van grondstoffen

A4: Installatieapparatuur, ingebruiknameapparatuur, opleiding van personeel en technische ondersteuning gedurende het hele jaar

A5: BEISU bedrijf heeft een kunststof industrie engineering alliantie landelijk, in het geval van afstand kan relevante talenten in uw bedrijf het hele jaar door te werken, als een technologie ondersteuning

 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Batsita

Tel.: 86-13913294389

Fax: 86-512-58968376

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)