De Machinesco. van Zhangjiagangbeisu, Ltd.

 

De uitdaging is kans, is de doorbraak de groei.

Thuis

Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
De kwaliteit van de machine van Beisu-Machines is zeer stabiel, is de output hoog, zijn de details zeer gebruikersvriendelijk, en zij verstrekken een snelle reactie wanneer wij de dienst wensen.

—— Ahmed Zeitoun

De kwaliteit van de hoge snelheidsmixer die door Beisu Machinery wordt geproduceerd is opmerkelijk. Wij hebben tot 3 reeksen van materiaal opdracht gegeven en zij zijn allen in gebruik. Maria verstrekt onze professioneel en snel na de verkoopdienst.

—— Adrew

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Machinesco. van Zhangjiagangbeisu, Ltd wordt gevestigd in de kust van de Yangtze-Rivier in Jiangsu-Provincie, Zhangjiagang-Stad, een beschaafde en sanitaire stad in het oostelijke kustgebied. De geografische positie is superieur en het vervoer is geschikt. Beisu is een plastic machines professionele het integreren productie, de technische dienst en een nieuw productontwikkeling. De fabrikanten, met prima ontwikkeling en ontwerpsystemen en ervaren technisch team, de belangrijkste producten zijn: de plastic extruder, plastic pijpproductielijn die, profielproductielijn, korrelingslijn, de reeks van de hoge snelheidsmixer, hoog-mixer, SHR-hoge snelheidsmixer, pvc-molen, PE molen, de molen van de hoge snelheidswervelstroom, hoge snelheid eenheid, heet-gekoelde hoge snelheid mengen die eenheid mengen, samenstellend systeem, die drogere reeks, vacuümvoederreeks, plastic molenreeksen en andere producten mengen verkoopt goed door het land en wijd uitgevoerd. Wij, zoals altijd, zullen door verblijven: de geloofwaardigheid van de eerste, de kwaliteit, het op dienstverlening gerichte marketing concept, blijft vernieuwen, elk aan nieuwe en oude klanten ten goede komen, gebruikers voorzien van de uitvoerige technische diensten en steun, en oprecht vrienden uitnodigen van alle gangen van het leven aan het bedrijf komen de onderhandelingen leiden streeft naar gemeenschappelijke ontwikkeling.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

 • OEM / ODM

  Één van het plastic hulpmachinesmateriaal dat de malenmachine met in de productie van moderne plastic producten zeer vertrouwd is speelt een meer en meer belangrijke rol in het definitieve malende stadium van de productie en de verwerking van de producten. Met de veranderingen van The Times en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, als de molen aan de woeste marktconcurrentie wil aanpassen en zijn voordelen handhaven in de bevordering van producten, moet het aan de te verbeteren en te verbeteren tendens aanpassen. Het kan in de volgende twee aspecten worden uitgevoerd: Het type van poedermachine, de behoeften van mensen is eindeloos, en de ontwikkeling van de molen zou nooit moeten ophouden. Het kan marktveranderingen ontdekken tijdig, bedrijfskans met beide handen aangrijpen, en nieuwe types van molens ontwikkelen om aan de vereisten van nieuwe verscheidenheden aan te passen of op bestaande types te verbeteren om de stijgende verbruikersvraag van consumenten te ontmoeten. Ten tweede, zal de technologie van malende machine, de ontwikkeling van wetenschap en technologie niet ophouden, is de combinatie van technologie en de industrie geen eind, zal de rol van technologie in de concurrentie van goederen slechts more and more zijn. Op dezelfde manier, zou de toepassing van technologie op het gebied van malenmachines ook moeten worden verdiept.

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

   

  Slechts door de sterkte en diepte te handhaven die van technologieonderzoek en ontwikkeling, de recentste wetenschappelijke verwezenlijkingen beheersen, en het de toepassen op R&D en de productie van producten, kunnen wij economicalization van wetenschap en technologie het concurrentievoordeel van miljoen verbeteren realiseren en. Door technologische onderzoek en ontwikkeling, zullen wij in de productiematerialen en de besturingssystemen van materiaal vernieuwen om zijn productieefficiency verder te verbeteren.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Met vele jaren van de industrieervaring en constante inspanningen en achtervolging, Beisu-hebben de Machines rijke praktische ervaring en professionele technische ondersteuning van ontwerp aan productie en de verrichting van de klantenfabriek. Wij niet alleen verstrekken hoogte - kwaliteit en lage prijs aan klanten. , profiteert de uitstekende dienst die van plastic malend materiaal, materiaal mengen, terwijl het voorzien van klanten van een volledige fabriek modelraad en de snelle dienst van de naverkoopkwaliteit, zijn wij geëngageerd aan het tevredenstellen van de achtervolging van gebruikers van kwaliteit en prijs geweest, die rendabeler malenmateriaal verstrekken, mengt materiaal, mengt materiaal en het verwante de hulpmachines van de plastiekenindustrie raadplegen, zal het toekomstige bedrijf op de globale plastic middelen van de machinesindustrie een beroep doen om de integratiestrategie van de de industrieketen diep toe te passen, en ernaar te streven om globale marktgericht te bereiken, volledig de vraag van high-end klanten te realiseren de verkoopdoorbraak, en ernaar te streven de verwerkende onderneming van belangrijke het merkmarkt van China in de volgende 3-5 jaar te worden.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • R & D

  De Machinesco. van Zhangjiagangbeisu, Ltd is een verklaarde fabrikant, een exporteur en een leverancier van plastic PVC/PE/PP/PET/EVA/ABS-verwerkingsmachines. wegens onze constante verplichting aan uitdrijvingstechnologie, zijn wij als belangrijke fabrikant van Plastic Uitdrijvingsmachines voor pvc-de Lijn van de pijpenuitdrijving, HDPE de Lijn van de pijpenuitdrijving te voorschijn gekomen, pvc die Extruder, het Doseren van pvc Gravmetric Systeem die, PPR-de Lijn van de Pijpenuitdrijving, pvc-de Lijn van de profielenuitdrijving, pvc-Mixer, Kabeldeklaag, de pijpen van LLDPE layf-lat, CPVC-de Lijn van de pijpenuitdrijving, plastic Bladextruder, pvc-de Lijn van de Bladuitdrijving, Plastiek samenstellen of Lijn en vele andere onderaan stroommateriaal zoals Plastic PVC/PE/PP/PET/EVA/ABS-Pulverizer, Plastic PVC/PE/PP/PET/EVA/ABS-Maalmachine, Plastic PVC/PE/PP/PET/EVA/ABS-Ontvezelmachine, PE/PP Straw Machinery enz. korrelen pelletiseren voor een brede waaier van uitdrijvingsprocessen.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 5

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 6

   

  Waarom BEISU-Machines kies:
  A1: Installatiebouw, vernieuwingsplan die, pijpleiding plan in de installatie leggen, bouwplan van het doorgeven van koelpool

  A2: Levering van grondstoffen, transformatoren, luchtcompressoren en andere verwervingsplannen

  A3: Verstrek relevante grondstof-specifieke formule, hoogte - de leveranciers van de kwaliteits grondstof, grondstoffenkostprijsboekhouding

  A4: Het installatiemateriaal, het opdragen materiaal, opleidend personeel, en verstrekt het hele jaar door technische ondersteuning

  A5: BEISU-het bedrijf heeft een de techniekalliantie van de plastiekenindustrie nationaal, in het geval van afstand, kan relevante talenten in uw bedrijfwerk het hele jaar door, als technologie steun verstrekken

   

   

   

Contactgegevens
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Batsita

Tel.: 86-13913294389

Fax: 86-512-58968376

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)