Bericht versturen

De Machinesco. van Zhangjiagangbeisu, Ltd.

 

De uitdaging is kans, is de doorbraak de groei.

Thuis

Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. certificaten
De kwaliteit van de machine van Beisu-Machines is zeer stabiel, is de output hoog, zijn de details zeer gebruikersvriendelijk, en zij verstrekken een snelle reactie wanneer wij de dienst wensen.

—— Ahmed Zeitoun

De kwaliteit van de hoge snelheidsmixer die door Beisu Machinery wordt geproduceerd is opmerkelijk. Wij hebben tot 3 reeksen van materiaal opdracht gegeven en zij zijn allen in gebruik. Maria verstrekt onze professioneel en snel na de verkoopdienst.

—— Adrew

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. is gelegen aan de kust van de stad NANFENG in de provincie Jiangsu, Zhangjiagang City, een beschaafde en sanitaire stad in de oostelijke kustregio.De geografische ligging is superieur en het vervoer is handig..

   

  BEISU Machinery is een technische productie-installatie die gespecialiseerd is in de productie van plastic recycling, granulatie, versnippering, verplettering, slijpen en mengen.De belangrijkste uitrusting omvat een plastic extruder, kunststofgranulator, kunststofvermaler, kunststofvermaler, kunststofmolen, kunststofmengapparatuur, kunststofvoedingssysteem en andere productieapparatuur voor het recyclen van kunststof met extrusie.Volledige turnkey-projecten voor afvalplastics leveren, buizen, profielen, platen, hout­plastic, rotatie­giet, dip­giet, kleur­masterbatch, rubber, aluminium­plastic en andere toepassingen.

   

  We zullen, zoals altijd, voldoen aan: de geloofwaardigheid van de eerste, de kwaliteit, de service-georiënteerde marketingconcept, blijven innoveren, ten bate van beide nieuwe en oude klanten,gebruikers voorzien van uitgebreide technische diensten en ondersteuning, en oprecht vrienden uitnodigen uit alle lagen van het leven om naar het bedrijf te komen om de onderhandelingen te begeleiden.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

 • OEM / ODM

  Één van het plastic hulpmachinesmateriaal dat de malenmachine met in de productie van moderne plastic producten zeer vertrouwd is speelt een meer en meer belangrijke rol in het definitieve malende stadium van de productie en de verwerking van de producten. Met de veranderingen van The Times en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, als de molen aan de woeste marktconcurrentie wil aanpassen en zijn voordelen handhaven in de bevordering van producten, moet het aan de te verbeteren en te verbeteren tendens aanpassen. Het kan in de volgende twee aspecten worden uitgevoerd: Het type van poedermachine, de behoeften van mensen is eindeloos, en de ontwikkeling van de molen zou nooit moeten ophouden. Het kan marktveranderingen ontdekken tijdig, bedrijfskans met beide handen aangrijpen, en nieuwe types van molens ontwikkelen om aan de vereisten van nieuwe verscheidenheden aan te passen of op bestaande types te verbeteren om de stijgende verbruikersvraag van consumenten te ontmoeten. Ten tweede, zal de technologie van malende machine, de ontwikkeling van wetenschap en technologie niet ophouden, is de combinatie van technologie en de industrie geen eind, zal de rol van technologie in de concurrentie van goederen slechts more and more zijn. Op dezelfde manier, zou de toepassing van technologie op het gebied van malenmachines ook moeten worden verdiept.

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

   

  Slechts door de sterkte en diepte te handhaven die van technologieonderzoek en ontwikkeling, de recentste wetenschappelijke verwezenlijkingen beheersen, en het de toepassen op R&D en de productie van producten, kunnen wij economicalization van wetenschap en technologie het concurrentievoordeel van miljoen verbeteren realiseren en. Door technologische onderzoek en ontwikkeling, zullen wij in de productiematerialen en de besturingssystemen van materiaal vernieuwen om zijn productieefficiency verder te verbeteren.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Met vele jaren van de industrieervaring en constante inspanningen en achtervolging, Beisu-hebben de Machines rijke praktische ervaring en professionele technische ondersteuning van ontwerp aan productie en de verrichting van de klantenfabriek. Wij niet alleen verstrekken hoogte - kwaliteit en lage prijs aan klanten. , profiteert de uitstekende dienst die van plastic malend materiaal, materiaal mengen, terwijl het voorzien van klanten van een volledige fabriek modelraad en de snelle dienst van de naverkoopkwaliteit, zijn wij geëngageerd aan het tevredenstellen van de achtervolging van gebruikers van kwaliteit en prijs geweest, die rendabeler malenmateriaal verstrekken, mengt materiaal, mengt materiaal en het verwante de hulpmachines van de plastiekenindustrie raadplegen, zal het toekomstige bedrijf op de globale plastic middelen van de machinesindustrie een beroep doen om de integratiestrategie van de de industrieketen diep toe te passen, en ernaar te streven om globale marktgericht te bereiken, volledig de vraag van high-end klanten te realiseren de verkoopdoorbraak, en ernaar te streven de verwerkende onderneming van belangrijke het merkmarkt van China in de volgende 3-5 jaar te worden.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • R & D

  BEISU-de Machines zijn een ISO-9001:2008, Ce verklaarde originele fabrikant, exporteur en leverancier van plastic recycling en metaal recyclingsverwerking machines. wegens onze ononderbroken verplichting aan recyclingstechnologie, zijn wij een plastic ontvezelmachine, plastic ontvezelmachine, plastic ontvezelmachine, aluminium plastic recyclingsmachine, kabel recyclingsmachine, PCB-recyclingsmachine, radiator recyclingsmachine, plastic granulator, band Belangrijke fabrikant van machines zoals het recycling van machines geworden.

   

  BEISU-Machines die van de grondstoffen van uitstekende kwaliteit met inbegrip van delen worden gemaakt die bestand tegen slijtage zijn en aan de specificaties die door plastic productieeenheden voldoen worden voorgeschreven. Trekkend op decennia van waardevolle de industrieervaring, kunnen wij kwaliteitsmachines in norm en douanespecificaties leveren. Alle plastic afval recyclingsmachines zullen in een productielijn vóór verzending worden geassembleerd, en wij zullen ons beste proberen om de materialen te verzamelen die de klanten van plan zijn om hen te verwerken en te voeden in de productielijn om de daadwerkelijke situatie te simuleren. Als de machine goed werkt, zullen wij klanten om op plaats uitnodigen te schatten, is om het even welke suggestie welkom.

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Waarom BEISU-Machines kies:
  A1: Installatiebouw, vernieuwingsplan die, pijpleiding plan in de installatie leggen, bouwplan van het doorgeven van koelpool

  A2: Levering van grondstoffen, transformatoren, luchtcompressoren en andere verwervingsplannen

  A3: Verstrek relevante grondstof-specifieke formule, hoogte - de leveranciers van de kwaliteits grondstof, grondstoffenkostprijsboekhouding

  A4: Het installatiemateriaal, het opdragen materiaal, opleidend personeel, en verstrekt het hele jaar door technische ondersteuning

  A5: BEISU-het bedrijf heeft een de techniekalliantie van de plastiekenindustrie nationaal, in het geval van afstand, kan relevante talenten in uw bedrijfwerk het hele jaar door, als technologie steun verstrekken

   

   

   

Contactgegevens
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Batsita

Tel.: 86-13913294389

Fax: 86-512-58968376

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)